2007-08-11

Orättvisor i drogvärlden

Det är så orättvist.
Vissa hamnar i fängelse för knarkinnehav.
Andra hamnar i tidningen.

7 kommentarer:

Gissa Bilden sa...

Alltså jag har snart ätit ett helt paket Maryland Cookies och så är jag sjukt kissnödig.

Anonym sa...

Heja Svenskan.
Fortsätt att skrämma Svensson med påhittade ord som "Knarkplanta" och "Haschplanta" det får en vanlig dödlig att förstå kopplingen till en förtidig död på en allmän toalett med en spruta i armen.

Anonym sa...

Löjligt att ens skriva om det.. det var sannolikt sisalhampa från vinterns fågelbord som slagit skott. Knappast användbart i berusningssyfte och odlas som nyttoväxt i hela europa.

Anonym sa...

Jovisst, en vacker växt, värd att vattna, som kommer från fågelfrön. Har själv haft den, och såg den för nån vecka sen hos grannen.

Anonym sa...

Så sant. Nu har lagen visserligen ändrats, och det är tillåtet att efter godkännande från staten odla orökbar industrihampa, vilket detta troligtvis rör sig om.

Att man bara för något år sedan kunde få ett lika högt straff som en kallbodig mördare för att odla ett fält med thc-fri cannabis visar att cannabislagstiftningen är helt åt fanders.

Nu väntar vi på nästa steg: avkriminalisera användning av rökbar cannabis och innehav för personligt bruk!

Erik

Elin sa...

Jag vill inte spärra in Helge och Helga Nilsson för deras dekorativa växt. Men jag tycker definitivt inte att droginnehav ska avkriminaliseras för det. Du snackar om personligt bruk? Titta på mängderna alkohol som en (1) person kan föra in i landet helt lagligt. Flera hundra liter med diverse starkvaror -för personligt bruk?! *my ass*

Anonym sa...

ja och det är ju helt vidrigt. alkohol är en hemsk drog som kostar samhället massvis med pengar. för att inte tala om all annan oreda den drogen ställer till med.
hälla i sig lösningsmedel, vem kom på en så korkad idé. det är ju bara att stämma in i "de lyckliga kompisarnas" - hockeyfrilla - med en gång!