2011-06-12

Norrlandsbesök!

Jag har tillbringat ett par dagar på Norderön i Jämtland. Det var himla roligt att träffa lite gamla vänner! Massa roliga människor varav jag för övrigt skulle vilja se några på en standupscen. Resan upp gjorde jag med SJ. Det innebär alltid en massa överraskningar... Denna gången innebar det dels allas vår klassiker "förseningen", men också bubblaren "informationsbristen". Men SJ har förnyat sig! Förutom detta hade jag också möjlighet att stifta bekantskap med deras nya liggvagnar. Där brukar man få en helt funktionell brits. Men nu hade de skojat till det, och satt infällda armstöd i mellanbritsen. Säkert jätteskönt för de som använder den som ryggstöd. För mig som tänkt tillbringa natten på den så kändes det lite som om jag ville döda en konduktör. Detta var emellertid inte möjligt eftersom det fanns fler i kupén och de försökte sova. Sen är det inte riktigt min stil att ta livet av folk, så det fick vara.

SJ är förutsägbara, men nu verkar de kört in på en ny linje, nämligen elaka överraskningar. Jag funderar på att kontra. Kanske ge en klocka till konduktören?

1 kommentar:

Elin sa...

Till SJ:s försvar så kan jag meddela att jag fick en underslaf i present av konduktören under den gångna natten och det tackar både jag och min rygg för. Stort tack!