2011-06-23

Internettrassel

Igår hade jag sånt internettrassel och trubbel med modemet att jag hade lust att slänga ut datorn genom fönstret. Hade jag haft en laptop hade det bara blivit en frisbee, men nu är det en stationär sak och nån hade kunnat dö om jag gjorde det. Så jag lät den stå kvar. I ilska och frustration men ändå lite glad över att slippa byta ut ett trasigt fönster eftersom jag inte hade öppnat det innan om jag nu hade slängt ut datorn. Rent hypotetiskt alltså.

Det är helt otroligt vad beroende vi är av internet! Men så har det ju faktiskt alltid varit. Inte av internet, men av andra saker! Hur tror ni grottmännen som brukade göra upp eld kände sig när fnösket en dag hade blivit vått?? De grymtade förmodligen samma sak som jag gjorde:
MEN VA FAN DET FUNKADE JU IGÅR?!!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Nja.. grottmänniskan hade iallafall någon handfast orsak, till att fnösket inte funkade. Kanske regn, eller att någon gått till fel grotthörna och pinkat.

Värre är det med datorer. Någon lömsk angripare som mjukvarumässigt kan haverera en stabil stationär dator. Ger mig f*n på att det är acrobat reader.

Lömsk bakterie eller virusliknande programkod från acrobat som knäcker den friskaste processor.

Bli ett fan i gruppen WHAR
- We Hate Acrobat Reader -

mvh Gurkan

Elin sa...

Haha, ja, det har du iofs rätt i. Datorer är och förblir nyckfulla. Och vad gäller Acrobat kanske det bara är en väldigt avancerad form av spyware?