2010-05-31

Elinpartiet

Om jag hade startat ett eget parti så hade sjukvården varit en av mina viktigaste frågor. Psykvården till exempel, behöver mycket mer resurser! Ta Jimmie Åkesson till exempel, han har väl fått gå lös alldeles för länge?

Sverigedemokraterna vill in i riksdagen. Varför det? Det sitter ju invandrare i riksdagen! Det är väl bättre att de bildar sin egen lilla riksdag? Ge dem ett ställe de kan samlas på och hålla sina egna kongresser. Och där är vi inne på psykvården igen.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Domen mot libanesen Ahmad Akileh har fallit i det uppmärksammade målet rörande angreppet på ett äldre par på en parkeringsplats i Landskrona: Fängelse i 1 år och 10 månader för grov misshandel (fängelse 1-10 år i straffskalan) och grovt vållande till annans död (fängelse i 6 månader – 6 år i straffskalan). Tingsrätten uttalar att straffvärdet för gärningarna egentligen är fängelse i 2 år, men ger Ahmad en rabatt på 2 månader på grund av att han är psykiskt störd.

Elin sa...

Jag försvarar inga våldshandlingar. Det han gjorde var fruktansvärt och fullständigt oförsvarbart.

Men tror du verkligen att alla libaneser slår ner tanter? Det finns många svenskar som begår våldsbrott också. Svenskar vars släkt härstammar i Sverige sen 1300-talet utan en enda libanesisk gen inblandad.

Våld är inget genetiskt, våld är lika illa oavsett vem som utför det.

Lästips om Sverigedemokraterna för den som så önskar:
Magnus Betnér om Sverigedemokraterna del 1
Magnus Betnér om Sverigedemokraterna del 2
Magnus Betnér om Sverigedemokraterna del 3
Magnus Betnér om Sverigedemokraterna del 4

Anonym sa...

Öppna ögonen.
Läs osencurerade nyheter.
http://frianyheter.wordpress.com/

Elin sa...

Ja du, fortsätt du med ditt synsätt så fortsätter jag med mitt. Du får säkert ett eget rum i himlen så du inte av misstag ska råka på några utlänningar. För du vet, det kommer finnas utlänningar där också!

Anonym sa...

Osså lite KOMIK

http://www.youtube.com/watch?v=WIrHI6zqm-o&NR=1

Rösträtt sa...

Redan den 19-e september får vi besked

Elin sa...

Så sant, så sant.