2008-03-10

Sexig utbildning

Det berättas på nyhetsplats om att nummerupplysningen ska satsa på att utbilda sin personal att prata mer sensuellt, att låta en varm sexig röst leverera svar på frågorna. Det kan nog behövas utbildning till det. Försök säga till exempel "Kjell-Arne Strömnäs? I Sundsvall sa du?" på ett sensuellt vis.

Å andra sidan tycker jag det låter helt logiskt, det kostar ju lika mycket att ringa nummerupplysningen som vilken annan sexlinje som helst.

Andra bloggar om: , , , , , , , , , ,

3 kommentarer:

Anonym sa...

hahahah detta var utan tvekan renklock :D

Anonym sa...

haha, ett ex jobbade på nummerupplysningen men lockades över till en sexlinje efter det att ägaren till linjen hört hennes sensuella röst och lockat över henne med den säljande kommentaren: Skaru låta så där kåt för skitpengar är det väl bättre att du tjänar riktiga stålar hos mig.. Undrar om det är så de headhuntar nya förmågor?

Elin sa...

Haha... Det är det säkert! Men nu kanske det kommer att bli tvärtom! Cheferna för nummerupplysningen ringer sexlinjer dagarna i ända för att hitta sköna röster att anställa. Kanske även i förebyggande syfte när anställningskvoten är fylld...