2004-12-18

Julbord...

Jag har varit på ett av säsongens många julbord, inte som tjänstgörande clown den här gången utan som besökare. Vilken tillställning!

Det var en stödgala med välmatat julbord för 1500 personer i något som mest liknade ett stort garage. Det är lite svårt att uppnå den där riktiga julkänslan under de förutsättningarna. Särskilt med tanke på att Herrey's var där.

Och inte bara de förresten, den här stödgalan var nämligen inte någon vanlig stödgala, det var mer en stödgala för artisterna. Vi som kommit till den här gigantiska garagespelningen blev serverade lite köttbullar och grejer för att några artister skulle få lov att ha sin lilla julturné i år. Och visst, det kan man väl bjuda på. Det är ju ändå jul!

Jag undrar bara hur diskussionen hos arrangörerna hade gått innan?
"Herrey's har hört av sig och undrar om vi kan ordna nån spelning åt dem i december. Vad säger ni grabbar? Vi har en flygplanshangar med tillhörande garderobsutrymmen. Vi har julmat. De har gyllene skor. Ska vi köra?"Men det var inte bara Herrey's som fick möjlighet att exponera sig, även andra gamla folkkära artister som till exempel Lasse Stefanz och E-type. Jag hörde förresten på omvägar att han blev lovad hårvårdsprodukter för ett helt år som gage.

Inga kommentarer: