2004-12-05

The Glamourous Life 2

I denna följetong ges färsk information om det glamorösa livet som ståuppkomiker samt lite ostrukturerade tankar på vägen...

Denna gång tänkte jag passa på att rapportera lite från mitt besök i Sveriges huvudstad...
(Men allvarligt, vad är det som är så märkvärdigt med Stockholm egentligen? Är det för att kungen bor där?? Tänk om han skulle flytta till Malmö, vad skulle vi säga då? "Har din fru uppehållstillstånd?")

Tänkte börja med en liten utnämning så här efter att ha sett ett tiotal ståuppkomiker i Stockholm under veckan:

Veckans i särklass bäste komiker:
Magnus Betnér
http://www.magnusbetner.com/

Magnus Betnér är den ende komikern i hela landet som gör ren åsiktshumor. Han säger bara vad han tycker. En ung, arg komiker som levererar iskalla sanningar på ett fullständigt lysande sätt. Bitter, arg och ocensurerad, ibland rentav elak men med ett hjärta av guld. En unik komiker. Får ni möjlighet så se honom!!!

Vad väntar härnäst?:
- Säsongsavslutningar på klubbarna MACK och Basilika och ett firmagig i Lund (För röntgenavdelningen på Lunds lasarett som tycker "att det vore kul om du kunde spinna vidare på friskvård inte alltför seriöst".
Har ni några skämt om friskvård så maila dem till info@komik.se och ange ert postgironummer.)

- Jag måste verkligen diska. Det är kris.


Det finns många att tänka på så här års, och förutom Askungen, Ferdinand och andra förutsägbara Disney-karaktärer, så tycker jag att vi ska skänka SJ:s tågpersonal en extra tanke i jultider! Tänk er sent på julaftonskväll, barnen frågar mamma:
"Var är pappa?"
"Pappa kommer inte hem ikväll, på grund av ett tekniskt fel......Och tyvärr sitter tomten på samma tåg."


Med vinterhälsningar...

Inga kommentarer: