2008-06-12

Terroristkärringar

Som vi vet så har ju säkerhetsreglerna på flyget skärpts ytterligare på senare år. Man får ju inte ta med sig nagelsaxar, rakhyvlar och liknande ombord, ej heller vätskor. Men numera får man också se upp för vilka kläder man har på sig! En tecknad robot med en pistol på tröjan räckte tydligen för att ägaren skulle bli nekad att gå ombord.

Lyckas man med att kapa ett flygplan med hjälp av en hotfull t-shirt så borde man dock få pris. Då finns det betydligt värre saker som är tillåtna! De släpper till exempel fortfarande på kärringar ombord med så mycket parfym på sig så vilken pilot som helst skulle kunna bli medvetslös vid närkontakt...

Andra bloggar om: , , , , , , , , , , , , ,

4 kommentarer:

Anonym sa...

Haha.... Skumt. Ibland undrar man. Seriöst.

Elin sa...

Ja, det är lite si och så med logiken i världen... :-)

Anonym sa...

Efter att en gång suttit bredvid en otvättad sikh i åtta timmar tycker jag också att man borde ha en svettdetektor likaväl som en metalldetektor på flyget.
(Sikhen kunde lika väl varit från Eslöv och hetat Bengt kanska jag ska tillägga. Hmm, han kanske gjorde det när jag tänker efter. Frågade aldrig...) / erik (som bor på www.exlibris.nu och tycker att turbaner är ganska coola)

Elin sa...

Haha.. Varför frågade du honom inte om du fick hans turban då?