2009-07-31

Sänkta pensioner

Läste att pensionerna ska sänkas nästa år. Man kanske snart får starta en rejäl stödorganisation för pensionärer? Undrar hur tv-reklamen för den skulle vara utformad?

"Det här är Signe. Hon är 78 år och bor i Ödeshög. Vill du bli fadder till Signe? Ring 099-764 77 70 så kan du bli fadder till en alldeles egen svensk pensionär. Förutom att du gör en god gärning så får du också något tillbaka. Kakrecept, dukar eller kanske rentav en porslinstallrik med kungen på!

Ring nu så får du också ett foto på just din fadderpensionär. Tveka inte! För bara 150 kronor i månaden kan en pensionär ha råd att köpa kaffegrädde och grisfötter, eller så kan en hel PRO-förening ha råd att fika på sitt årsmöte. Gör skillnad, bli fadder!"

Andra bloggar om: , , , , , , ,

3 kommentarer:

jacobsteel sa...

ge nu inga politiker några idéer...

Elin sa...

Äsch, de har redan så många idiotiska idéer, en mer eller mindre... ;-)

Henrik sa...

Haha! Det låter som en jättebra idé :) Själv tänkte jag iaf sprida lite glädje / förskräckelse genom att knalla över till äldreboendet bredvid och träna på att spela gitarr och vråla visor inför en förhoppningsvis inte alltför kräsen publik. Inte för att de ger DEM mer pengar, men jag kan ju sjunga "Money money money" och "Katching" och ledmotivet till "För en handfull dollar" och sånt (?)