2008-07-02

Amen hallå...

Jaha, då har Filip och Fredrik på Kanal 5 enligt uppgift blivit korsfästa. Säga vad man vill om Filip och Fredrik, men ändå, korsfästelse?!? Så dåliga är de inte...

Kanal 5 bör se över sin personalpolitik om du frågar mig.

Andra bloggar om: , , , , , , , , ,

5 kommentarer:

Anonym sa...

HA HA HA HA dom är en hel del roligare än vad du är i alla fall. varit med på ett avsnitt av sthlm live då du sög och nu tror du att någon bryr sig om vad du har att säga..

Elin sa...

Just for the record, jag gillar mycket av det Filip och Fredrik gör även om det kanske inte framgår. Jag har aldrig jämfört mig med dem heller men det är ju hedrande att du gör det! Stort tack :-)

Anonym sa...

Tja, jag bryr mig om vad hon har att säga. Jag har inte hittat någon annan som skriver ett nytt skämt varje dag. Det är imponerande!

Jag fattar inte var hon får all inspiration ifrån, särskilt inte när nötter som du klankar ner på henne.

Stå på dig, Elin! Det är värt så mycket mer att få folk att skratta och vara glada än att vara en idiot som inte har något bättre att komma med än korkade kommentarer.

Elin sa...

Tack för uppmuntrande tillrop! :-) Det är naturligtvis omöjligt att glädja alla, men jag fortsätter så länge det finns de som uppskattar det jag gör.

Anonym sa...

Doh, och en del anonyma fegisar vågar inte stå för sina ondsinta kommentarer. Hur lågt är inte det? Och eftersom den anonyme nollan tar sig tid till att läsa och kommentera Elins blogg har han, eller hon - en kärring är det iaf - motsagt sig själv (en oxymoron kallas det på fint språk. Jag kämpar förtvivlat för att inte skriva en dålig pun just nu - aaargh! Puh, lyckades...).
/ erik
(som bor på www.exlibris.nu)